Romanya'da Intraders 2019 Yarışması
Romanya'da InTraders 2019 Yarışması

InTraders Akademik Platformu olarak öğrencilerin özgüvenine ve yazı yazma yeteneklerine katkı sağlamak amacıyla belirli bir temeda 5 dakika sunum yarışması düzenlemekteyiz.

İlk yarışmayı 27 Mart 2018’de Pakistan Lahor’da UCP Business School’da gerçekleştirmiştik.

İkinci yarışmamızı University of Craiova, Romanya’da 6 Mart 2019’da gerçekleştireceğiz.

Yarışma Teması ” Türkiye ve Romanya Ticari İlişkileri” olarak belirlenmiştir.

Bu yarışma ile öğrencilerin ulsulararası bakış açısına olumlu etki edeceğinine ve ve kültürel boyutta karşılıklı kazınımların olacağına inanmaktayız.

Romanya içinden ve Romanya dışından tüm üniversite öğrencilerine açıktır.

Davetli konuşmacı olarak Bükreş ve Craiova Sanayi Odası, Türkiye’nin Romanya Ticari Ateşesi ile Romanya’da bulunan Türk İşadamları davet edilecektir.

Yılda en az 2 defa gerçekleştirebilmeyi hedeflemekteyiz.  Bu konuda işbirliği içinde olmak isteyen üniversiteler olur ise info@intraders.org üzerinden iletişime geçilebilir.

Bu tür projelerin sayısını artırabilmek sponsor desteğine gereksinim duymaktayız.

Sponsorluk için info@intraders.org ile iletişime geçebilirsiniz.

* www.paraekonomisi.com InTraders Akademik Platformu’nun Türkçe yayın yapan “Ekonomi Blog” sayfasıdır. Daha fazla bilgi için www.intraders.org